Shop information for GRANULKA - My Lead Fox

GRANULKA

https://granulka.od.ua

Ми виготовляємо наші корма, БМВД та премікси за рецептурами які спільно для нас розробили Румунські та Українські фахівці, які схвалені контролюючими органами та пройшли незалежну сертифікацію та визнання наших покупців. На всю нашу продукцію є санітарно-гігієнічні висновки та сертифікати відповідності. Ми використовуємо для виробництва наших кормів тільки якісні зернові які вирощуються на полях нашого підприємства. Унікальна спеціально розроблена українськими та румунськими фахівцями збалансована рецептура гранульованого корму "GRANULKA", дозволяє постійно підтримувати однорідність поголів'я, забезпечує стабільний приріст і максимально швидке накопичення продовольчої жирової тканини і нормальне формування білкової тканини. Використання гранульованого корму під торговою маркою "GRANULKA" стимулює формування міцних суглобів і кісткових тканин, збільшуючи при цьому поверхневу площу скелета для розміщення м'язової тканини, що гарантує відсутність слабкості ніг навіть при підвищеній масі тіла. Крім цього допомагає імунній системі більш ефективно боротися проти хвороб та інфекцій.

Keywords: Ми виготовляємо наші корми, БМВД і премікси за рецептурами які спільно розробили Румунські та Українські фахівці, які схвалені контролюючими органами і пройшли незалежну сертифікацію.На всю нашу продукцію є санітарно-гігієнічні висновки та сертифікати відповідності. Ми використовуємо для виробництва наших кормів тільки якісні зернові які вирощуються на полях нашого підприємства.

Category:

City: Hol'ma

State: Odessa Oblast

Country: Ukraine (UA)

Currency :

Avg product price:

Platform: Custom Cart

Technologies used: Facebook Pixel, Facebook SDK, Google Ads Pixel, Google Adsense, Google Analytics, Google Analytics Enhanced Ecommerce, Google Tag Manager, YouTube Player

Contact page: https://granulka.od.ua/kontakty

Get Email Get Phone
Signup for Free. No Credit Card required.

Find Custom Cart stores worldwide and make them your client.

  • 1 shops on platform Custom Cart in Hol'ma.
  • Find more shops on Custom Cart in Odessa Oblast.
  • Find more shops on Custom Cart in Ukraine.
  • Find e-commerce stores worldwide and make them your client.

  • 1 shops on e-commerce in Hol'ma.
  • Find more shops on e-commerce in Odessa Oblast.
  • Find more shops on e-commerce in Ukraine.

  • < Previous Shop 1,439,199 of 10,181,674 Next >

    Get started with a simple yet powerful solution for acquiring leads?

    Suitable for marketing agencies, app developers and new business ideas.

    No credit card required.

    REF: 1797844